VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT OF HEEFT GEHAD

Ga je weer thuis werken of kom je lekker hier werken?

Aangezien mijn doelgroep (iedereen die op wat voor manier dan ook met kanker te maken heeft of heeft gehad) nog een beetje moet groeien kun je tussen 1 oktober en 30 december 2022 met een minimum van 2 weken wonen en/of werken hier op Todos Y Tonya.

Goede internetverbinding, fijne tafels/plekken om te werken, lange dagen licht, veel zon, heerlijk wandelen, heerlijke plekjes om een boek te lezen…  Gebruik van de grote keuken, maar ook gezellig gezamenlijk maaltijden bereiden, of op verzoek een maaltijd mee-eten. In de avond gezellig met een glas Spaanse wijn bij de pellet kachel om de dag af te sluiten. Tevens is er een tv met (o.a.) Nederlandse zenders in de gemeenschappelijke woonkamer

Én….er is nog zoveel te zien en te ervaren in dit prachtige stukje oorspronkelijk Andalusië! Ik heb de beste tips voor je!

Waarom niet? Corona heeft ons inmiddels wel geleerd dat telewerken de nieuwe toekomst is, de lockdown maakt niet vrolijk en waarom zou je dan in die grijze toestanden blijven zitten? Hier in Andalusië nemen we serieus, er worden mondkapjes gedragen op straat, maar bars en restaurants zijn open. Medische voorzieningen zijn goed (sluit wel een reisverzekering!) We zitten 45 minuten van Malaga en het strand, goed bereikbaar over fantastische wegen per huurauto, en ondertussen mooie herinneringen opbouwen: Kortom wat wil je nog meer?

 

De prijzen zijn als volgt:

Corazon : 65,00 per nacht

Tres Marias: 65,00 per nacht

Corderito: 55,00 per nacht

Inez, alleen in combinatie met een andere kamer (gedeelde badkamer dus) 45,00 per nacht

 

De 2e persoon op 1 kamer bedraagt €100,- per week. Huisdieren in overleg. Todos Y Tonya heeft een uitgebreide honesty-bar. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief gebruik van alle voorzieningen en exclusief maaltijden, massages etc.

Meer weten? bel 31.6.1755 6336 of mail mij op tonya.ernsting@outlook.com