VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT OF HEEFT GEHAD

Voor wie? Voor iedereen!

 Todos Y Tonya is een plek waar iedereen  welkom is. Gewoon een fijn vakantieadres, met net dat beetje extra, in het bijzonder voor mensen die te maken hebben of hebben gehad met kanker

Natuurlijk gaan we er wel vanuit dat je  fit genoeg bent om te reizen. Er trapjes kunt lopen, er zijn er een aantal hier, naar het zwembad bijvoorbeeld, en ook de kamers liggen op de eerste verdieping. Hier kun je lachen maar ook je tranen laten gaan. Hier kun je uitrusten of juist een feestje vieren. Lekker eten en genieten van een heerlijk glas Spaanse wijn.  

 

Todos Y Tonya is nadrukkelijk GEEN medische instelling, en GEEN psychische ondersteuning.

 

Todos Y Tonya is WEL een bijzondere plek, waar je nooit vreemd aangekeken wordt. Waar iedereen telt en belangrijk is. Ik probeer het je zo veel mogelijk naar de zin te maken: met een geweldige sfeer, fijne kamers, een heerlijk zwembad en gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar je je thuis zult voelen. Om je een fijne, persoonlijke vakantie te bezorgen. Op jouw wensen in te springen. Veel van  mijn gasten en ook ikzelf kennen  kanker en met name de gevolgen er van. 

 ...a very special place to B&B...