De Finca...

 

....heeft vier luxe gastenkamers* , waarvan 3 een badkamer "en-suite"  hebben op de eerste verdieping. Alle kamers hebben uitzicht op de heuvels en de twee kamers aan de voorzijde beschikken over een "frans" balkonnetje. De kamers zijn gezellig en compleet ingericht en natuurlijk allemaal voorzien van airco.

 (*de vierde kamer is alleen in combinatie met een andere kamer te boeken, je deelt dan een badkamer)

 

Beneden in de finca is een gezellige woonkamer waar het goed vertoeven is voor de tv (nederlandse, britse en spaanse zenders) of rond de pelletkachel.  Aan de enorme eettafel kun je gezellig een spelletje doen of fijn even werken. (inderdaad WIFI is inbegrepen)

 

Daarnaast is er  een enorme keuken waar ik de lekkerste hapjes en drankjes voor je kan maken en waar jij terecht kunt voor de honestybar of een lekkere kop koffie.

 

Buiten vind je op verschillende plaatsen zitjes, zowel in de schaduw als in de zon. Er staan heerlijke ligbedden en parasols bij het zwembad. Ook is er een buitenbarretje (weer compleet met "honesty-bar" voor je koude drankjes) 

 

De badhandoeken liggen natuurlijk al voor je klaar: dat scheelt gesleep! Het ontbijt is lekker rustig aan kleine tafeltjes op het ontbijt terras,

 

Je reserveert bij Todos Y Tonya op basis van logies en ontbijt. In overleg (en tegen vergoeding) kan ik een lunch voor je verzorgen of kun je aanschuiven voor een gezellig diner. De honesty-bar staat vol met drankjes en kleine hapjes die je zelf kunt pakken en op kunt schrijven. Betalen graag contant aan het einde van je verblijf.

 

Alle kamers liggen overigens op de eerste verdieping, en ook om bij het zwembad te komen moet je een paar treetjes af. Heb je speciale wensen of diëten laat het mij dan voor reservering weten, dan kan ik kijken of ik dat voor je kan realiseren.

 

Een paar dagen tot een dag voor aankomst ontvang je van mij een whatsapp met een routebeschrijving, en spreek ik graag met je af hoe laat je ongeveer denkt te arriveren. Check in is na 14.00, check out tot 12.00 uur. Andere aankomst tijden kunnen, in overleg.  

 

Honden zijn in overleg (en na bevestiging) aangelijnd toegestaan. Kosten 7,50 per hond per nacht.