VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT OF HEEFT GEHAD

De Finca...

 

....heeft vier luxe gastenkamers met badkamers. Alle kamers hebben uitzicht op de heuvels en de twee kamers aan de voorzijde beschikken over een "frans" balkonnetje. De kamers zijn gezellig en compleet ingericht en voorzien van airco en of een fan. In het huis is een gezellige woonkamer met een pelletkachel en zitjes en er is  een enorme keuken waar ik de lekkerste hapjes en drankjes voor je kan maken.

 

Buiten vind je op verschillende plaatsen zitjes, zowel in de schaduw als in de zon. Er staan lekkere ligbedden en parasols bij het  ruime zwembad. Ook is er een buitenbarretje compleet met "honesty-bar" voor je koude drankjes. De badhandoeken liggen natuurlijk al voor je klaar: dat scheelt gesleep! Het ontbijt is lekker rustig aan kleine tafeltjes op het ontbijt terras,

 

Je reserveert bij Todos Y Tonya op basis van logies en ontbijt. In overleg (en tegen vergoeding) kan ik lunches verzorgen en kun je minimaal twee keer per week aanschuiven voor een gezellig diner. De honesty-bar staat vol met drankjes en kleine hapjes die je zelf kunt pakken en op kunt schrijven. Betaling hiervan is aan het einde van je verblijf.

 

Todos Y Tonya heeft één regeltje: "siesta-tijd" tussen half drie en vijf uur vragen we je even zachtjes te doen  om gasten die willen of moeten slapen alle rust te gunnen.

 

Alle kamers liggen overigens op de eerste verdieping, en ook om bij het zwembad te komen moet je een paar treetjes af. Heb je speciale wensen of diëten laat het mij dan voor reservering weten, dan kan ik kijken of ik dat voor je kan realiseren.

 

Honden zijn in overleg (en na bevestiging) aangelijnd toegestaan. Kosten 7,50 per hond per nacht