Kamers, prijzen en voorwaarden...

 

 

CORAZON

Corazon is een twee tweepersoonskamers aan de voorzijde van Todos Y Tonya. Deze kamer is ruim, gezellig ingericht en voorzien van een heerlijk tweepersoons bed. Natuurlijk is er voldoende ruimte om je kleding weg te hangen . De kamer heeft een frans balkonnetje, airco en een fan. De grote badkamer en-suite heeft een bad en een douche. Handdoeken voor bij het zwembad, een strandtas en natuurlijk ook shampoo, conditioner en doucheschuim evenals een föhn liggen voor je klaar.

Corazon kost 125,00 euro per nacht voor 2 personen inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt. 

Rechtstreeks boeken = 10% korting!

 

 

CORDERITO

Corderito is de kleinste kamer, (Corderito is lammetje in het Spaans). Corderito is een wat kleinere kamer met een iets smaller (1.60)  tweepersoons bed. Er is voldoende ruimte voor je kleding en je koffer en je hebt uiteraard je eigen badkamer en-suite  inclusief alle bovengenoemde extra's. 

Corderito kost 109,00 euro per nacht voor twee personen inclusief een heerlijk ontbijt.

Bij gebruik als eenpersoonskamer 80,00 per nacht.

Rechtstreeks boeken = 10% korting!

 

TRES MARIA'S

Tres Maria's is een ruime kamer aan de achterzijde van de Finca. Deze kamer heeft naast een heerlijk tweepersoons bed een fijn zitje. Uiteraard ook weer voldoende ruimte om je kleding weg te bergen, airco, een eigen badkamer en alle extra's zoals boven genoemd.

Tres Maria's Suite kost 120,00 euro per nacht voor 2 personen inclusief een heerlijk ontbijt.

Rechtstreeks boeken = 10 % korting.

 

 

 

INEZ

Inez ligt eveneens aan de voorzijde, heeft ook een frans balkonnetje, airco en natuurlijk alle ruimte om je kleding weg te hangen. Deze kamer heeft GEEN badkamer en is dus alleen te boeken in combinatie met een andere kamer. (je gebruikt dan dus de badkamer IN de andere kamer.)

Inez kost 80,00 per 2 personen per nacht inclusief een heerlijk ontbijt.

Bij gebruik als eenpersoons 60,00 per nacht.

Deze kamer is alleen per telefoon, mail of whatsapp bij een andere kamer te boeken.

Rechtstreeks boeken = 10% korting.

 

 

 

Reserveren kan rechtsreeks door te bellen of whatsappen: 06-17556336, of  e-mail op Tonya.Ernsting@outlook.com. Ik laat je zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur weten of de door jou gewenste accommodatie beschikbaar is.

 

Daarnaast kun je boeken via:

https://www.byjune.nl/spanje/andalusie/salinas/todos-y-tonya

https://www.tahaboutique.nl/nl/tres-marias-suite

https://www.booking.com/hotel/es/todos-y-tonya

https://bestebedandbreakfast.be/b-en-b/bb-todos-y-tonya

 

De (rechtstreekse) prijzen zijn het hele jaar door gelijk, want school- zomer- en andere "vrije dagen vakanties" worden al voldoende extra belast door andere partijen en luchtvaartmaatschappijen.

 

Wil je langer komen, bijvoorbeeld om te werken, neem dan even contact op, afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid kunnen we aparte afspraken maken.

 

Ook in de herfst en winter maanden  kun je bij Todos Y Tonya komen genieten. Bezienswaardigheden zijn minder druk, wandeltochten heerlijk vanwege de heldere lucht en binnen is het goed toeven bij de pellet kachel. Dagen met regen zijn meestal op een hand te tellen, luchten meestal strak blauw, de temperaturen redelijk, reken zo rond de 16-12 graden maar uit de wind en in het zonnetje is het heerlijk. Ochtenden en avonden zijn wel echt fris; we zitten op 700 meter hoogte, dus zelfs nachtvorst komt regelmatig voor... Todos Y Tonya is in principe januari en februari (vanwege onderhoud) gesloten.

 

Betaling: Wij vragen een aanbetaling van 30 % van het totale verblijf. Op het moment dat wij de betaling per bank hebben ontvangen zullen wij de reservering definitief bevestigen. Bij de reserveringsbevestiging sturen wij de voorwaarden mee. Het restant bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven . 

Annuleren kan helaas soms nodig zijn. Wij hanteren de volgende annuleringskosten: 

tot 2  weken voor aankomstdatum:  30% van de totale prijs.

Vanaf 1 week voor aankomstdatum: 100%  van de totale prijs.

Wijzigen kan in overleg en indien beschikbaar, wijzigingskosten 25,00 per reservering

 

Uw privacy is veilig. Ik zal nooit uw email of persoonlijke informatie delen met wie dan ook.

 

Aankomst en vertrek: Uw kamer is in principe beschikbaar na 14.00 uur op de dag van aankomst, en vertrek is voor 12.00 uur. Gezien het karakter van de B&B doe ik natuurlijk mijn uiterste best om e.e.a. aan te passen aan uw reistijden, maar dat is niet altijd te realiseren. Natuurlijk is er een veilige ruimte voor uw bagage, mocht u toch even moeten wachten. 

Todos Y Tonya is  een "Adults Only" accommodatie. Kinderen onder de 16 jaar zijn i.v.m. het karakter van de B&B helaas niet welkom. 

Het is NIET toegestaan eigen eten of drinken mee te brengen in de Finca. Snacks, maaltijden en drankjes uit de honesty-bar kunt u aan het einde van uw verblijf per kas betalen. Er zijn voldoende pin-automaten in Archidona en omstreken.

Roken mag natuurlijk, maar alleen buiten.

 

Huisdieren in overleg toegestaan, 7,50 euro per dag.

 

 

Turismo Rural 8432100004875/0

 

 

 

Rating: 1.8 ster
25 stemmen