VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT OF HEEFT GEHAD

Kamers, prijzen en voorwaarden...

 

 

CORAZON

Corazon is een twee tweepersoonskamers aan de voorzijde van Todos Y Tonya. Deze kamer is ruim, gezellig ingericht en voorzien van een heerlijk tweepersoons bed. Natuurlijk is er voldoende ruimte om je kleding weg te hangen . De kamer heeft een frans balkonnetje, airco en een fan. De grote badkamer en-suite heeft een bad en een douche. Handdoeken voor bij het zwembad, een strandtas en natuurlijk ook shampoo, conditioner en doucheschuim evenals een föhn liggen voor je klaar.

Corazon kost 110,00 euro per nacht voor 2 personen inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt. 

 

 

CORDERITO

Corderito is de kleinste kamer, (Corderito is lammetje in het Spaans). Corderito is een wat kleinere kamer met een iets smaller (1.60)  tweepersoons bed. Er is voldoende ruimte voor je kleding en je koffer en je hebt uiteraard je eigen badkamer en-suite  inclusief alle bovengenoemde extra's. 

Corderito kost 90,00 euro per nacht voor twee personen inclusief een heerlijk ontbijt.

Bij gebruik als eenpersoonskamer 70,00 per nacht.

 

 

TRES MARIA'S

Tres Maria's is een ruime kamer aan de achterzijde van de Finca. Deze kamer heeft naast een heerlijk tweepersoons bed een fijn zitje, dat is om te bouwen tot een extra bed. Uiteraard ook weer voldoende ruimte om je kleding weg te bergen, airco, een eigen badkamer en alle extra's zoals boven genoemd.

Tres Maria's Suite kost 110,00 euro per nacht voor 2 personen inclusief een heerlijk ontbijt.

De derde persoon betaalt 20,00 euro per nacht per persoon inclusief ontbijt.

 

 

INEZ

Inez ligt eveneens aan de voorzijde, heeft ook een frans balkonnetje, airco en natuurlijk alle ruimte om je kleding weg te hangen. Deze kamer heeft GEEN badkamer en is dus alleen te boeken in combinatie met een andere kamer. (je gebruikt dan dus de badkamer IN de andere kamer.)

Inez kost 70,00 per 2 personen per nacht inclusief een heerlijk ontbijt.

Bij gebruik als eenpersoons 50,00 per nacht.

 

 

 

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen en uw wensen door te geven, of door te e-mailen op Tonya.Ernsting@outlook.com. Ik laat u binnen 24 uur weten of de door u gewenste accommodatie beschikbaar is.

De prijzen zijn het hele jaar door gelijk, want school- zomer- en andere "vrije dagen vakanties" worden al voldoende extra belast door andere partijen en luchtvaartmaatschappijen.

Ook in de herfst en winter maanden  kunt u bij Todos Y Tonya komen genieten. Bezienswaardigheden zijn minder druk en binnen is het goed toeven bij de pellet kachel. Dagen met regen zijn op een hand te tellen, luchten meestal strak blauw, en de meeste dagen zijn de temperaturen redelijk, in het zonnetje zelfs heerlijk maar zeker de ochtenden en avonden dan wel echt fris; we zitten op 700 meter hoogte, dus zelfs nachtvorst komt regelmatig voor... 

 

Langer verblijf (meer dan 2 weken)  of de hele finca afhuren? 

De finca is geschikt voor maximaal 9 personen, heeft een compleet ingerichte keuken en kan met of zonder services gehuurd worden.. Huisdieren op aanvraag toegestaan, 7,50 per dag Bij méér dan 2 weken huur 10% korting.

Prijs voor een week (za-za) is 1925,00 exclusief een borg van 300,00.

Aanbetaling na boeking is 500,00, restant dient 5 weken voor aankomst te worden betaald. Prijzen voor services zoals boodschappen doen, bagage pick up van de luchthaven, een welkomspakket, BBQ verzorgen of zelfs all-inclusive in overleg en op aanvraag. Bijna alles kan!

GEEN GROEPEN JONGEREN TOEGESTAAN!

 

 

Betaling: Wij vragen een aanbetaling van 30 % van het totale verblijf. Op het moment dat wij de betaling per bank hebben ontvangen zullen wij de reservering definitief bevestigen. Bij de reserveringsbevestiging sturen wij de voorwaarden mee. Het restant bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven . 

 

Annuleren kan helaas soms nodig zijn. Wij hanteren de volgende annuleringskosten:

tot 6 weken voor aankomstdatum :40% van de totale prijs.
tot 3  weken  voor aankomstdatum: 50% van de totale prijs.
tot 2  weken voor aankomstdatum:  80% van de totale prijs.

Vanaf 2 weken voor aankomstdatum: 100%  van de totale prijs.

Gratis annulering indien COVID-19 restricties van kracht zijn.

 

Wijzigen kan in overleg en indien beschikbaar, wijzigingskosten 25,00 per reservering

 

Uw privacy is veilig. Ik zal nooit uw email of persoonlijke informatie delen met wie dan ook.

 

Aankomst en vertrek: Uw kamer is in principe beschikbaar na 15.00 uur op de dag van aankomst, en vertrek is voor 12.00 uur. Gezien het karakter van de B&B doe ik natuurlijk mijn uiterste best om e.e.a. aan te passen aan uw reistijden, maar dat is niet altijd te realiseren. Natuurlijk is er een veilige ruimte voor uw bagage, mocht u toch even moeten wachten. 

 

Todos Y Tonya is in principe een "Adults Only" accommodatie. Kinderen onder de 16 jaar zijn i.v.m. het karakter van de B&B helaas niet welkom, met uitzondering van de Nederlandse schoolvakanties of als de gehele finca word afgehuurd. We hanteren geen kinderkortingen.

 

Het is NIET toegestaan eigen eten of drinken mee te brengen in de Finca. Snacks, maaltijden en drankjes uit de honesty-bar kunt u aan het einde van uw verblijf per kas betalen. Er zijn voldoende pin-automaten in Archidona en omstreken.

Roken mag natuurlijk, maar alleen buiten.

 

Huisdieren in overleg toegestaan, 7,50 euro per dag.

 

 

Turismo Rural 8432100004875/0

 

 

 

Rating: 1.6842105263158 ster
19 stemmen