VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT OF HEEFT GEHAD

GoFundMe

Ik durf te vragen! Ik wil ondernemen om een verschil te maken. In april 2021 heb ik een GoFundMe actie opgezet om het mensen mogelijk te maken mij te helpen deze  plek te realiseren die een belangrijke behoefte voorziet. Om een positief verschil te maken in het leven van anderen. Omdat hoop belangrijk is. Altijd! 

Inmiddels door steun van vrienden, kennissen, vrienden van vrienden en onbekenden ben ik in staat geweest dit project te realiseren. De eerste gasten hebben al kunnen genieten van deze bijzondere B&B.

Wat ben ik blij en trots. Op alle steun, financieel maar ook op allerlei andere vlakken. Zonder al die fantastische mensen en bedrijven die mij, maar vooral het plan ondersteunen zou Todos Y Tonya niet kunnen bestaan! DANK! 

Toch blijft het een moeilijk verhaal in deze rare Covid-tijden, en dan is er nog de stichting. Kortom uw hulp blijft meer dan welkom...

Ben jij of ken jij iemand die kan helpen, op wat voor wijze dan ook, neem dan contact met mij op via de mail of via de telefoon:

00 31 6-17556336

Een business plan, nagerekend door een accountant is uiteraard op aanvraag beschikbaar.